zaterdag, 13 juni 2009

10 YEARS OF FREEDOM - A DECADE OF PEACE

Hi Bloggers,

Tien jaar geleden zette dj El Patron Antonio zijn platenbakken tijdelijk aan de kant om deel te nemen aan een van de grootste en moeilijkste vredesmissies in Europa.

Uiteraard miste ik de muziek en de talrijke dj-sets en ging ik op zoek naar alternatieven in de Balkan. Na een tijdje kwam ik in contact met de mensen van Radio Urban FM, the coolest radio in Prishtina. Ondergetekende had er van 2000 tot 2001 elke vrijdagavond zijn 2 uur durende show met de nieuwste en hottest dance Music.

In die tijd hebben we verscheidene nachten zitten wegdromen over het organiseren van een festival met internationale allure. Het heeft misschien lang geduurd, maar uiteindelijk is dat festival een feit. Dit weekend wordt Freedom Festival een van de hoogtepunten van de zomer.

Onder de noemer ’10 Years of Freedom – A decade of Peace’ organiseert Radio Urban FM hun eerste tweedaagse festival. Op de affiche zowel lokaal talent als internationale namen zoals Method Man, Red Man, Gus Gus, Banco De Gaia, Zenzile, …

Dit weekend vind je me dus op de wei van het Freedom Festival.

Tot blogs!

El Patron

 

Commentaren

10 Years of Freedom "The only thing better then love, is freedom", therefore Gezuar Shqiptar, Gezuar Kosove! ;-))

Gepost door: Teuta | zaterdag, 13 juni 2009

De commentaren zijn gesloten.